Proč nevyužít nepřeberných funkcí mobilního telefonu i ve vašem autě. AppRádio se jednoduše spojí s vaším smartphonem a hudba, video, navigace, aplikace ... no prostě vše máte v autorádiu.

Nový model SPH-DA100 obsahuje všehny vlastnosti a přednosti původního modelu, ale s zásadním rozšířením o možnost spolupráce s mnoha aktuálními modely mobilních telefonů pracujícíh na systému Android.

Nový model SPH-DA100 se poučil ze zkušeností nabytých vývojem a provozem prvního AppRadia a nyní nabízí krom všeho z původního zařízení i podporu množství nových modelů telefonů s Androidem vybavených buď Mobile High Def.Link (MHL) nebo micro HDMI konektorem. Toto rozšíření představuje podporu pro oba nejrozšířenější systémy a nabízí bezpečné a snadné řešení integrace mobilního telefonu do vozu.

Kapacitní displej modelu SPH-DA100 se zvětšil na aktuálních 7" a stejně jako původní originál umožňuje ovládání podporovaných smartphonů pomocí pohybů a gest. Pro další zvýšení bezpečnosti a komfortu je systém vybaven BT rozhraním pro hands free telefonování, vstupem pro připojení ovládání na volantu, připojením zadní kamery a v neposlední řadě samozřejmě také dvěma Pre-out výstupy pro připojení dalších zesilovačů.

Nový Pioneer SPH-DA100 používá čistý a jednoduchý design s minimem fyzických ovládacích prvků, drtivá většina funkcí a vlastností se obsluhuje přes WVGA 800x480px 7mi palcový dotykový displej. Tento kapacitní dotykový panel se používá pro obsluhu veškerých aplikací, funkcí přehrávání hudby a rádia a samozřejmě také Bluetooth telefonních hovorů.

Stejně jako u předchozího modelu SPH-DA01, i nová SPH-DA100 má vestavěný AM/FM RDS tuner a plnou podporu ovládání hudebních souborů v připojeném smatrphone. Stejně tak i hands free telefonování je mimořádně kvalitní a díky reprodukci přes reproduktory ve voze a přiložený mikrofon mimořádně komfortní.

Více informací a možnost výhodného nákupu:
http://www.autoprofi.cz/eshop/11202/pioneer-sphda100-detail.html