JSOU ANTIRADARY LEGÁLNÍ A FUNGUJÍ NA 100%?

Toto jsou nejčastější otázky, které slýcháme z úst většiny našich zákazníků. Odpověď je jednoduchá, zakoupíte-li si antiradary od naší společnosti, dostanete naprosto legální a 100% funkční zařízení včetně důležitých právních podkladů, abyste si mohli být jisti před případným střetem s policií. Při výběru zařízení nemusíte studovat technické parametry a podobné záležitosti, vše jsme dávno udělali za Vás a vybrali jsme pro Vás ty nejoptimálnější dostupná zařízení v dané cenové kategorii pro garanci vaší 100% spokojenosti. Naše zařízení mají všechny potřebné atesty a žádné zákony jejich používáním neporušujete. Přesto, že jsou naše produkty legální, jsme si vědomi obecného vědomí v ČR a u všech antiradarů (kromě přenosných) provádíme diskrétní instalace tak, aby přítomnost zařízení ve voze nepoznal ani sám jeho majitel.

PRO KOHO JSOU ANTIRADARY URČENY?

V naší republice koluje mýtus, že naši zákazníci jsou především mladí dvacetiletí piráti silnic. To je velký omyl. Náš typický zákazník je úspěšný podnikatel středního věku, který si naše služby může dovolit. Zákazníků ve věku do 25 let bychom spočítali na prstech jedné ruky. Další skupinou jsou dealeři a obecně lidé, kteří řidičský průkaz potřebují k výkonu svého povolání. Represivní složka silničního zákona jim nedává příliš na výběr a 26 000 silničních pirátů, kteří přišli za poslední 4 roky o řidičský průkaz, jsou toho důkazem. Více než 666 000 silničních pirátů, kteří se letos dopustili minimálně jednoho bodovaného přestupku, dělí od ztráty řidičského oprávnění často pouze to, že jezdí málo a vybodovat se jednoduše nestihnou.

KOLIK ANTIRADARY STOJÍ?

Pokud máte zájem o opravdu solidně fungující zařízení, které oproti levným variantám skutečně funguje, je 100% legální, s atesty atd., připravte se na cenu v řádu desetitisíců. Vše je otázkou preferencí. Mnozí lidé si myslí, že antiradar nepotřebují, stejně tak jako například kožená sedadla s pamětí, která pořídíte za obdobnou cenu. Obecně se dá říci, že cena antiradarů je většinou zlomkem ceny automobilu, ve kterém se používají.

KDO MI ZARUČI ŽE ANTIRADARY OPRAVDU FUNGUJÍ?

RX65iJako jediní prodejci v ČR vlastníme všechno potřebné testovací vybavení. Vlastníme také laserové policejní pistole. Každé zařízení důkladně testujeme sérií náročných předprodejních testů. Antiradary jsou testovány laditelným imitátorem radarů, který je schopen přesně vyhodnotit pracovní frekvence daného typu, potvrdí nám, že je vhodný pro použití v České republice a zda je schopný detekovat pásma, ve kterých měří nejen státní, ale i Městská policie. Všechny antiradary jsou před prodejem samozřejmě přednastaveny pro správné fungování v ČR a zákazník je pak již pouze pasivním uživatelem, který reaguje na jejich zvukové varování. Antiradary testujeme také laserovým imitátorem a také mnoha typy laserových pistolí, které používá státní i Městská policie. Pevně montované antiradary jsou našimi techniky po namontování znovu důkladně otestovány, aby byla vyloučena možná nekompatibilita s konkrétním typem vozidla, a v závěru dostanete Vy jako zákazník možnost zahrát si na policistu a své vozidlo se pokusit změřit také. Poté máte opravdovou jistotu, že naše práce byla odvedena skutečně na 100%.

ZAJÍMAVÁ FAKTA O ANTIRADARECH

V ČR je v provozu více než:

  • 40 000 přenosných antiradarů
  • 10 000 pevně zabudovaných antiradarů
  • 5 000 laserových rušiček

Je ochrana s antiradarem opravdu 100%?

Záleží na finanční náročnosti:

  • 3 - 10 000 ochrání z 20%
  • 15 - 18 000 ochrání z 70%
  • 33 - 40 000 ochrání z 90%
  • 45 - 80 000 ochrání ze 100%

Kdo je typický zákazník?

  • cca 80% muži, 20% ženy
  • většinou ve věku cca 40 let
  • úspěšní podnikatelé
  • majitelé vozu vyšší střední třídy
  • řidiči s více než 20 letou praxí

POZOR !!!

Max-Front-HighwayNákupem antiradaru vkládáte ve svého prodejce obrovskou důvěru. Není to jako nákup televize. Pokud Vám prodejce prodá zařízení, které nebude fungovat spolehlivě, může se Vám stát a dříve nebo později se stane, že Vás policie přesto změří a to v situaci, kdy do antiradaru vkládáte důvěru. Proto pečlivě vybírejte, kde nákup antiradaru uskutečníte a informace od konkrétního prodejce si vždy ověřte u konkurence nebo z referencí dalších uživatelů. Jedině tak máte jistotu, že zakoupíte spolehlivě fungující zařízení. Jako ve všech oborech se bohužel i v oboru antiradarů objevují prodejci, kteří zneužívají důvěry zákazníků, a možné následky asi není nutno více zdůrazňovat.

Společnost AntiRadary.NET s.r.o. si v uplynulých pěti letech vybudovala důvěru světových výrobců a nyní je pro náš region výhradním distributorem většiny z nich. Naší doménou jsou především 100% péče o zákazníka a 100% servis od zapůjčení náhradního vozidla až po komplexní konzultační služby. Získali jsme důvěru několika tisíc zákazníků, vybudovali si renomé lídra na trhu a stali jsme se nejdynamičtější společností prodávající tuto speciální elektroniku v ČR. Jako společnost s dlouholetými zkušenostmi jsme si vytvořili širokou klientelu zákazníků, spokojenou nejen s vysokou kvalitou zařízení, ale i profesionální montáží, záručním i pozáručním servisem a neméně podstatným kvalitním poradenstvím. Naše zkušenosti v oboru jsou jednoduše největší.