Ohnová show Anta Agni, telepné agregáty a autopůjčovna Citycar.sk

Sluníčko už na nás vykukuje z podmraků a teplejší počasí slibuje brzký nástup tolik vítaného jara. A věřím, že není nikdo, komu tyto poslední slunné zimní dny nezvednou náladu. Nadcházející jaro a blížící se Velikonoce slibují opět množství zajímavých kulturních akcí, na které se těšíme celý rok. Příchod jara vítají různé slavnosti, poutě, jarmarky i velikonoční trhy s množstvím doprovodných programů, ať už jde o představení děti ze školek a škol nebo různé kejklíře, trubadúry či jiná představení.

Jarní představení probíhají za sluníčka v otevřeném prostoru, ale ani v chladné dny se žádná akce neruší. Malá podia se dají postavit i ve velkých stanech, kde si lidé mohou při sledování vystoupení v klidu a teple posedět. O tepelný komfort se starají infralampy nebo mnohem efektivnější tepelné agregáty. Takový tepelný agregát se dá velmi dobře využít i při zimních akcích, výstavách i kdekoli jinde, kde je potřeba zajistit teplo. Chlad má vstup zakázán!

Mezi představení, které vám zaručeně rozproudí krev i pohladí duši, patří dnes velmi populární ohňová show. Podmanivý tanec s ohněm, který tak přirozeně doplňuje pohyby svých pánů... velkolepá podívaná, kterou byste si určitě neměli nechat ujít! Slovenská umělecká skupina Anta Agni je právě jednou z takových skupin. Jejich představení jde za hranici cirkusu, moderního tance i divadla. Jsou to umělci každým kouskem těla a jejich představení vás přenese do dávných dob středověku, kdy se tyto kejklířské skupiny hojně vyskytovaly při každé slavnosti. Sledujte jejich webové stránky a určitě nepropásněte některé z jejich letošních představení. I kdyby se konalo na Slovensku, ta cesta se vám vyplatí!

Doprava dneska není vážný problém. Cestovat z Prahy do Bratislavy se dá velmi pohodlně i vlakem a krásně si u toho odpočinete. Na druhou stranu, pokud člověk cestuje autem, má mnohem více možností. A pokud nemáte vlastní auto, vůbec nevadí. Ani autopůjčovny už dneska nejsou tak drahé jako dříve. Zkuste třeba autopůjčovnu www.citycar.sk a určitě nebudete litovat! Přejeme vám krásné poslední zimní dny!

Komentujte jako první
Forms7
AUTOPROFI CZ, s.r.o.
Porsche club
Web 7 CZ
Servis7
Autocolor